Jäta menüü vahele

Soome köögi- ja kultuuriõhtu

Teisipäeval, 14. novembril kell 18–21
Ehitajate tee 82 (Kultuuriköök 82)

 

Kultuuriköögi köögi- ja kultuuriõhtul võetakse ette meie head naabrid ja uudistatakse, mida põnevat on teada saada Soome toidukultuurist minevikus ja tänapäeval.

Kuidas valmivad Karjala pirukad ja millised on teised Soome rahvustoidud? Miks on hakanud suur osa soomlastest vahepeal asendama lihapraadi taimse lõunaga ning kuidas maitsevad „rebitud kaer“ ja „härkis“?
Kultuuriköögi Soome õhtul saab Karjala pirukate “kortsutamist” ise proovida ning avastada, kuidas valmivad veganversioonid mõnedest traditsioonilistest lihatoitudest.

Toitu valmistab Anniina Ljokkoi, Soomest pärit ning karjala juurtega tõlkija ja kirjanik, kes on elanud Eestis üle kümne aasta. Temalt ilmub sel sügisel raamat “Väikesed veganid”, mis tutvustab veganite elustiili lastega peredes.
Soome toidust läbi aegade räägib Soome Instituudi programmijuht Anna Laine.

Kuna Kultuuriköögi ruumid on väikesed, siis seab see osavõtjate arvule paratamatult piiri. Palume kõigil huvilistel piletid osta Piletilevist või broneerida aadressil ivika@kaja.org.ee

Pileti hind on 10 eurot.

Sündmus Facebookis

 

Soome_kultuuriohtu_kultuuriköök82

14.11.2017
18:00-21:00